14/04/2024
SKOPJE

Заведува,…

Интелегенција,…

Не ме привлекува добрата Фигура. Па не дека не ме привлекува, секако дека ме привлекува, но не ме Заведува. Умовите ме Заведуваат, Интелигенцијата ме Заведува,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: