31/03/2023
SKOPJE

Цитати и изреки за Љубовта,…

Цитати и изреки за Љубовта,…

Предлог на текст и слики: “Есен во мене“  Љубовта треба да се негува… Имаме духовна Љубов, интелектуална, емоционална и физичка. Не сакам да рангирам, секоја

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: