31/03/2023
SKOPJE

Гробарите на Министерство за финансии на Република Македонија – писмениот Ставрески и надежниот вонреден професор Тевдовски

Гробарите на Министерство за финансии на Република Македонија – писмениот Ставрески и надежниот вонреден професор Тевдовски

Почитувани, 28.09.2022 година Скопје  Ќе ми биде мило доколку најдете време и го прочитате овој текст, мое ИСКУСТВО како вработена во Министерството за финансии на

Повеќе ...

Цинизам,…

Ги Идеализирав чувствата на Луѓето, сите ми изгледаа Искрени. Сфаќањето на спротивното се случи во текот на мојот Живот и крајот ме направи двократен светски

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: