13/04/2024
SKOPJE

V ŽIVO na Radio 1: Parni Valjak – Sve još miriše na nju

Заборав,… !!!

Има луѓе кои те забораваат исто толку лесно како што забораваат чадор, и те паметат само кога ќе почне да врне. „Кога некој не сака

Повеќе ...

Како е, да се … ???

Заборавивме како е да се ГЛЕДАМЕ, да се ДОПИРАМЕ, да имаме ВИСТИНСКИ живот во врска, да се ГРИЖИМЕ еден за друг. Не е изненадувачки што

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: