31/03/2023
SKOPJE

Јас сум во заблуда,…

Јас сум во заблуда,…

Понекогаш чувствувам дека Животот е преголем за Мене. Или можеби Јас сум ТАА што станува мала пред толку многу работи што не ги разбирам. Не

Повеќе ...

Најгорчливи пијалоци,…

Сакам побавни отрови, најгорчливите пијалоци, најмоќните дроги, најлудите идеи, најсложените мисли, најсилните чувства. Имам незаситен апетит и најлуди заблуди. Можеш и да ме фрлиш од

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: