31/03/2023
SKOPJE

Нема повратна точка

Нема повратна точка

Нема повратна точка, Кога твојот здив ќе се измеша со неговиот, Влегуваш во друга димензија од која повеќе не сакаш да излезеш,  и тој свет

Повеќе ...

Многу кажано,…

Луѓето кажуваат МНОГУ,  Затоа Јас гледам што ТИЕ ПРАВАТ.     Пронаоѓањето на Вашата СТРАСТ не е само за кариера и пари. Се работи за пронаоѓање

Повеќе ...

Прошетка,…

Ја завршивме Нашата прошетка, ништо не си кажавме Еден на Друг, а сепак Се беше Кажано.         195 Прегледи

Повеќе ...

Игра,…

-Сакаш да си играме игра? -Каква игра? -Одмарање на Душата. -Како се игра? -Ти ќе ме прегрнеш, а Јас ќе дишам. ❤   АВТОР НА

Повеќе ...

Сенка,…

Нема Светлина без Сенка, исто како што нема Радост без Болка.      181 Прегледи

Повеќе ...

Губи,…

Кога Жената многу Зборува со Вас, тоа е затоа што СЕ ГРИЖИ за Вас, Кога Жената е Лута, тоа е затоа што ти верувала и

Повеќе ...

Прегратка,…

Искрената ПРЕГРАТКА е бесконечен свет на зборови, што го содржат она што не е неопходно да се изрази… Тука сум Јас… Тоа е „можеш ли

Повеќе ...

Збогум Принцезо,…

Растојание,….. Растојанието помеѓу две точки се дефинира со метрика на единици. Но … Како го мериме растојанието помеѓу Срцата? Како ја знаеме разликата помеѓу чувствата?

Повеќе ...

Среќна Нова,…

Среќна Нова Година, Сега пијам кафе во Таа хотелска соба  која ни беше гнездо од илјада испотени вдишувања од Нас. Кафето има вкус како Тебе,….. 

Повеќе ...

Научив дека,…

Научив…најдобриот школски час е да седиш на под пред нозете на Постара Личност. Научив…Кога си заљубен, тоа се гледа. Научив…Кога само една Личност ќе ми

Повеќе ...

Забавни пораки,…

  Порака 1  Го суделе Кондомот за силување, Судијата го прашува дали ќе каже нешто во самоодбрана, а тој одговара: – Не сум крив, ме

Повеќе ...

Вистинската работа,…

Понекогаш кога Мажот вели дека ја правите Вистинската работа тоа значи дека ја правиш Вистинската работа за Него.     397 Прегледи

Повеќе ...

Слобода,…

Сакам со врзани Очи… Соблечени од Срам… Опседнати со Слобода… Загреани САМО од Гревови !!!         294 Прегледи

Повеќе ...

Делириум,…

Мојата Тишина е исполнета со чекање,  мисли на Делириумот:  за Твоите Раце на мојата кожа, за Твојот Глас кој ја замолчува секоја моја Воздишка и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: