31/03/2023
SKOPJE

Човек вреди колку што му вреди дадениот збор

Web stranica Elena Adzi,…

Elena Adzi  – е виртуелно топло катче каде што Читателот, (18+), ќе може да се одмори, опушти и забавува, преку богатата содржина на Џебна Венера која

Повеќе ...

Каде е лекот ?

Трпе ја носи Трпана на доктор. Трпана му се жали на докторот дека Немала секс СО ГОДИНИ. Докторот има секс со Трпана пред Трпе и

Повеќе ...

Ми се допаѓаш,…

Го сакам начинот на кој ме разбираш и никогаш не ми дозволуваш да се откажам, Го сакам начинот на кој си секогаш тука….За да ме

Повеќе ...

Само можеби,…

Можеби ќе се сретнеме по Втор пат но времето ќе не промени и ќе биде како првото. Ќе се сретнеме пак на половина пат низ

Повеќе ...

Неговото време

Најскапоценото нешто што можете да го добиете од некој што го сакате е:  Неговото ВРЕМЕ. Не се Зборовите, Не се Цвеќињата, Не се Подароците. Тоа

Повеќе ...

Забавни пораки,…

  Порака 1  Го суделе Кондомот за силување, Судијата го прашува дали ќе каже нешто во самоодбрана, а тој одговара: – Не сум крив, ме

Повеќе ...

Алооо,…

– Ало техничка поддршка? – Да повелете. – Се јавуваме од Пеколот тука имаме проблем. – Што е проблемот господине? – Тука Македонците го пробија

Повеќе ...

Македонија,…

  Адам ја праша Ева: – Каде сме ? – Голи сме, без пари сме…најверојатно во Македонија          575 Прегледи

Повеќе ...

Мекици,…

Пред Новогодишна забава Беше петок навечер, една од оние зимски вечери кој иако со неколку степени под нулата не беа сиви како небото над Скопје

Повеќе ...

Во тројка,…

Таа имаше 35 години беше прекрасна женска и многу ми се допаѓаше. Се ширеа гласини дека дека лесно дава. Беше мажена за мојот кум, не

Повеќе ...

Малку Одмор,… !!!

Лесно е да се каже, не е толку лесно да се направи. Мислам дека ќе го ставам овој цитат на мојот ѕид над бирото, за

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: