29/01/2023
SKOPJE

Комшивка,…

Комшивка,…

Така силно ја ебев што се пукаше околу нас,  а таа се нишаше напред- назад во ритамот на моите налети. Осетив дека стварно е готово

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: