29/01/2023
SKOPJE

Релативноста на времето,…

Релативноста на времето,…

Времето е бавно кога чекате! Времето е брзо кога доцните! Времето е неподносливо кога си тажен! Времето е прекратко кога си среќен! Времето е бесконечно

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: