30/01/2023
SKOPJE

Скапоцени,.. !!!

Скапоцени,.. !!!

….Најтешко е кога некој ќе ти го допре Срцето, па ќе исчезне… Ќе ти подаде Рака, па ќе ја повлече… Ќе те натера да Сонуваш,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: