29/01/2023
SKOPJE

Моменти – спомени,…

Немир,…

„Тешко е да бидеш врзан за мојот вид на слобода. Лесно ми е да бидам немирна, но не можам да го смирам мирот“.     

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: