30/01/2023
SKOPJE

Среќна Нова 2023 Година

Среќна Нова 2023 Година

Би сакала да им се заблагодарам на сите кои ме поддржуваа во текот на целата година. Им благодарам на сите што се смееја и пак

Повеќе ...

Послевкусот

Се е до послевкусот. Во секоја работа. Се зависи од тоа како се чувствувате потоа. После комуникација, после кавга, после секс, после кафе, после поглед.

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: