30/01/2023
SKOPJE

Магла,…

Магла,…

Морам да ви кажам нешто што можеби нема да ви се допадне… „Понекогаш Емоциите ја заматуваат Реалноста и гледаме ЧАД каде што Нема ОГАН.   

Повеќе ...

Момент,…

Кога сте во Момент кога Не знаете што да правите, не правете Ништо и дозволете ситуацијата да се развие околу Вас.     436 Прегледи

Повеќе ...

ЕГО – Самодоверба или Супериорност,…

Секој од нас има его.  Тоа е нашето чувство за личен идентитет или чувство за сопственото значење и самодоверба. Ни помага да ја препознаеме нашата „уникатност“, да се залагаме за себе и да ги

Повеќе ...

Никогаш не е сама,…

Најдоброто што мажот може да и го даде на жената не се парите, страсниот секс или вечната романса. Тоа е чувство-то на СИГУРНОСТ. Тоа е

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: