30/01/2023
SKOPJE

Болка

Болка

Нај-длабоката болка што некогаш сум ја почувствувала беше Негирањето на сопствените чувства за да им се олесни на сите Други. 138 Прегледи

Повеќе ...

Таа е Искушение,…

“Таа има заводлив Изглед, незапирливи Очи и хипнотички Ум и Аура. Таа е жена со долга Коса, порцеланска Кожа и Усни што гризат, Усни што

Повеќе ...

Душа,…

Душата не знае за Години, Раса или Боја,  Душата знае само за Чуства, Поврзување и Љубов.    214 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: