28/09/2023
SKOPJE

Среќна сум,…

Среќна сум,…

Среќна сум. Да, затоа што ми се допаѓа ЖИВОТОТ. Во Животот има Сонце, има Ветер, има Зелено, има Сино, има задоволство од Храна, Пијалок, Бакнежи,

Повеќе ...

Не,…

Сакаш ли да ти дадам добар совет? Ќе ви треба до крајот на животот. Научете цврсто да кажете “НЕ!”. Тешко е, но вреди да се

Повеќе ...

Ти си како ветрот,…

Ти си како ветрот,……….. Знаеш да дувнеш толку силно и да ме освестиш од занеменоста во која сум навлегла гледајќи предолго во темната ноќ. Понекогаш

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: