30/01/2023
SKOPJE

Просјак и Император,…

Морал,…

“Нешто-то е Морално, ако те прави да се чувствуваш Добро, откако ќе го направиш тоа, и Нешто-то е Неморално ако те Разболи..,“       

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: