04/02/2023
SKOPJE

Крај,…

Крај,…

Кога се врати по Мене, Открив дека повеќе НЕ ГО САКАМ. Очите не ми се наполнија со сјај, Гледајќи го на мојата врата, Кога ја

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: