05/02/2023
SKOPJE

За Мајките,…

За Мајките,…

Животот е прашање на Приоритети и Мојот прв Приоритет се Моите ДЕЦА, бидејќи Тие не побарале да дојдат на Свет, тоа беше Моја одлука, затоа

Повеќе ...

Немир,…

„Тешко е да бидеш врзан за мојот вид на слобода. Лесно ми е да бидам немирна, но не можам да го смирам мирот“.     

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: