29/01/2023
SKOPJE

Здраво мое девојче,…

Здраво мое девојче,…

Таа стана слободна веднаш штом Тој рече „Здраво“ Таа падна на колена веднаш штом Тој рече „Здраво мое девојче“…   Тие танцуваа на нивната омилена Музика,

Повеќе ...

Зајдисонце и љубов,…

Молчев не сакајќи да го уништам овој прекрасен миг. Кримо ми ја разбра желбата и само молчеше за да не го прекине мојот занес. Пејзаж

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: