29/01/2023
SKOPJE

И да молчиме заедно,…

И да молчиме заедно,…

′′Најкорисното средство на човека нѐ е главата полна со знаење, туку срцето полно со љубов, ушите отворени за слушање и рацете подготвени да помогнат.” Животот

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: