04/02/2023
SKOPJE

Сакај и биди силен

Сакај и биди силен

„Да се ​​биде силен значи да сакаш некого во тишина. Да се ​​биде силен значи да зрачиш со среќа кога си несреќен. Да се ​​биде

Повеќе ...

Весна и Љупчо или ..

Грижејќи се да не ме разбуди, нежно го тргна ќебето од мене. Се обидов да ја сокријам насмевката правејќи се дека спијам. Неописливо драго ми

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: