08/02/2023
SKOPJE

Љубомора

Charles Bukowski – Моќта на Жената,…

…Oдвнатре, под кожата, беше во хаос. Скршена, како стакло…. Искината, како хартија… Немоќна, како болен човек.. И што?…Ништо…Издржа.. Жените ја имаат таа Моќ да поминат

Повеќе ...

Одам напред,..

„Треба да те имам во моите Раце, да те гледам со моите Очи, треба да те имам покрај Мене за да знаеш, гледајќи те, со

Повеќе ...

Спомени,…

“Добрите спомени се како пријатни, незаборавни вкусови. Тие се чуваат во меморијата и живеат таму, засекогаш млади, давајќи ја својата вечна арома на целосна и

Повеќе ...

Сама и гола,…

Те чекам вечерва во мојот кревет сама и гола да ги стопиме нашите тела во пламенот играјќи ја играта на задоволство и болка. Да ти

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: