04/02/2023
SKOPJE

Моќта на зборот – Sigmund Freud

Моќта на зборот – Sigmund Freud

(Sigmund Freud):  Зборовите имаат магична моќ. Тие можат да донесат Најголема Среќа или Најдлабока Безнадежност. Зборовите се способни да ги разбудат Најмоќните Емоции и да

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: