04/02/2023
SKOPJE

Искрено,…

Искрено,…

„Сите сме добри луѓе, но не во се, не секогаш, и не со секого“.    „Убавината го привлекува погледот, но убавата личност го привлекува срцето“. 

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: