04/02/2023
SKOPJE

Виното зборува,…

Виното зборува,…

После вечерата со вино, Јас и жена ми, заглавивме со нејзината сестра, затоа што таа беше толку многу пијана што не можеше да вози кон дома,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: