10/12/2023
SKOPJE

Мекици,…

Мекици,…

Пред Новогодишна забава Беше петок навечер, една од оние зимски вечери кој иако со неколку степени под нулата не беа сиви како небото над Скопје

Повеќе ...

Летна журка,….

Маглата на страста полека се разидуваше, а свеста за направеното ми се вовлекуваше во умот. Па јас се изебав со непознат лик, пред гомила непознати

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: