29/01/2023
SKOPJE

Секунди,…

Секунди,…

Не знам како се викаат, празнините меѓу Секундите – но на ТЕБЕ мислам секогаш во тие Интервали.        375 Прегледи

Повеќе ...

Да,… !!!

Долго време се допишував со постара жена. Скоро секој ден, мастурбиравме еден на друг. Знаевме дека немаме ништо со мастурбирањето, па конечно се договоривме да

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: