04/02/2023
SKOPJE

Вештерка,…

Вештерка,…

“Кога ќе ве наречат вештерка, насмевнете се. Тоа е голем благослов! Вештерките отсекогаш биле жени кои се осмелиле да бидат храбри, агресивни, интелигентни, неконформистички, љубопитни,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: