04/02/2023
SKOPJE

Во кревет

Во кревет

Потоа одете во Кревет. Ми се допаѓаат Креветите. Верувам дека Креветот е најголемиот Изум на Човекот. Речиси сите сме родени таму, таму умираме, таму водиме

Повеќе ...

Мала Предигра,…

–  “Каков убав градник…“ се замрзна додека ми ја скина кошулата. Погледнав надолу, брадавиците и полните гради откриени, дебели со чипка и долна жица. – 

Повеќе ...

Релативитет

„Кога бев млада речиси СЕКОГАШ читав за да Научам, денес ПОНЕКОГАШ читам за да Заборавам“.    163 Прегледи

Повеќе ...

Етрурска амфора

„Етрурска амфора со еротски науки од 6 век п.н.е.“. „За Етрурците, водењето љубов е  дел од општествениот живот на луѓето“ Бањи на Диоклецијан (Музеј на

Повеќе ...

Во 21 – ви Век,…

Како изгледа сексот во 21- ви Век,… !? –  Тие го нарекуваат дигитална ера, но тоа е форма на ледено доба, !!!  168 Прегледи

Повеќе ...

Web stranica Elena Adzi,…

Elena Adzi  – е виртуелно топло катче каде што Читателот, (18+), ќе може да се одмори, опушти и забавува, преку богатата содржина на Џебна Венера која

Повеќе ...

Ментален оргазам,…

Можете да љубите со душа, да мислите на некого интензивно додека не се возбудите и доживеете прекрасни ментални оргазми… чувствувате со вашата фантазија дека некој

Повеќе ...

Многу кажано,…

Луѓето кажуваат МНОГУ,  Затоа Јас гледам што ТИЕ ПРАВАТ.     Пронаоѓањето на Вашата СТРАСТ не е само за кариера и пари. Се работи за пронаоѓање

Повеќе ...

Позитивно опкружување,…

Наредете мувлосано овошје во здрава корпа со овошје. Ќе откриете дека расипаното овошје ги контаминира неговите блиски сродни соединенија.      Така се случува и

Повеќе ...

Brian Weiss – Моќ

“ Среќата се раѓа во луѓето. Не зависи од надворешни работи или други луѓе. Кога Нашето чувство на Сигурност и Среќа зависи од однесувањето и

Повеќе ...

Повторно Гледач,…

Инструкциите беа јасни и едноставни: можам да ги гледам, ако навистина сакам можам да добијам еден од нивните телефони и да ги сликам и снимам,

Повеќе ...

Гледачот – втор дел,…

Нежно ја турна на креветот, таа потона, закопувајќи го лицето во перницата. Очекував да го продолжи започнатото, имам впечаток дека и таа истото го очекуваше,

Повеќе ...

Гледачот,…

ТОЈ гледа, а Тие се,…. Сакаш да ја лижеш мојата разебана пичка?“ праша таа. Имаше само шум на потврда бидејќи тој беше зафатен со лижење.

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: