04/02/2023
SKOPJE

Мерилин Монро Свеќа на ветрот

Мерилин Монро Свеќа на ветрот

Мерилин Монро, родена како Норма Џин Мортенсон  (на 1 јуни 1926 – 5 август 1962) но крстена и одрасната како Норма Џин Бејкер е американскаска глумица, пеачка и модел. 

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: