04/02/2023
SKOPJE

Те сакам,…

Те сакам,…

′′ Многу си силна!”, често ми велат, ′′ но не го знаат пеколот што го имам внатре. Никој не одбира да биде силен, стануваш силен

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: