05/02/2023
SKOPJE

Меки и нежни,…

Меки и нежни,…

Научив… дека секој треба да ги направи своите зборови меки и нежни … затоа што утре… можеби ќе треба да ги јаде.      346

Повеќе ...

Сине, … !!!

Писмо од таткото до синот …. “Ако еден ден ме гледаш како” старец “… ако се извалкам кога јадам и не можам да се облечам

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: