04/02/2023
SKOPJE

Најдобриот ловџија, …

Најдобриот ловџија, …

  Најдобриот ловџија е времето. Тоа во себе носи и трпение и изненадувања, ќе не затекне и не простува. Времето е наjголемиот пријател и непријател

Повеќе ...

Ноќ,..

Ми недостигаш, Сам во долгата ноќ со мислите кај Тебе…. Ги враќав сеќавањата на нашите разговори, сликите, чувствата кои ги будиш во мене и на

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: