05/02/2023
SKOPJE

Розови очила,…

Розови очила,…

Ветете си дека ќе бидете толку силни што ништо не може да го наруши Вашиот ДУШЕВЕН МИР. Погледнете ја Сончевата страна на сè и остварете

Повеќе ...

Жалење,…

Жалењето е бескорисно… напуштањето на Себе си значи Губење на Сегашното ВРЕМЕ  за МИНАТО кое повеќе не можеме да го ПРОМЕНИМЕ , …      

Повеќе ...

Барам реалност,

Веќе не се задоволувам со Половина работи, Или Се Или Ништо. Половина Насмевка, Половина Прегратка, Половина Љубов, Половина Луѓе веќе Не ми се доволни. Веќе

Повеќе ...

ЕГО – Самодоверба или Супериорност,…

Секој од нас има его.  Тоа е нашето чувство за личен идентитет или чувство за сопственото значење и самодоверба. Ни помага да ја препознаеме нашата „уникатност“, да се залагаме за себе и да ги

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: