10/12/2023
SKOPJE

Сергеј Четковиќ- Не одлазиш – Премиерно Мај 2022 година

Мислам на Тебе,…

ТОЈ : –   Признавам дека во секој момент размислувам за Тебе, и кога јадам и пијам мислам на Тебе, и јадењето и пиењето имаат вкус

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: