04/02/2023
SKOPJE

Интимност е вистината,…

Потреба,…

Нема ништо поослободувачко од недостатокот на потреби, а уште повеќе потребата за одобрување на битието (кога се прифаќате и вреднувате себе си онакви какви што

Повеќе ...

Зошто,… !?!?

Зошто !?!?  „Зошто дојде на моите брегови кога немаше храброст да се соочиш со моите бранови.. Јас не сум тивок поток кој ќе го преминеш

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: