08/02/2023
SKOPJE

Македонија денес, жална Македонија – Судијката Оља Ристова  

Македонија ДЕНЕС,… !!!

Македонија ДЕНЕС,… !!! Македонија денес е пред ИЗБОРИ, иако на 8 – ми Септември, одбележа 30-сет години независност, Република Македонија е мало дете без родители,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: