31/03/2023
SKOPJE

Carpe Diem – Среќа и Внатрешен мир

Јас сум во заблуда,…

Понекогаш чувствувам дека Животот е преголем за Мене. Или можеби Јас сум ТАА што станува мала пред толку многу работи што не ги разбирам. Не

Повеќе ...

Емоции,…

,, Љубовта е… Копнеж за нашата сопствена изгубена половина… “ ❤    ,,Чувствата се само залутани скитници, несигурни во својот пат. Понекогаш доаѓаат само за да

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: