31/03/2023
SKOPJE

Свинг и Свингери

Свинг и Свингери

СВИНГ – суштина  Свинг (англиски: swing) (директен превод од англиски јазик = љуљашка, нишало), е збор во земјите од англиско говорно подрачје за име на

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: