31/03/2023
SKOPJE

Кажи ми што мислиш !?

Кажи ми што мислиш !?

  „Кажи ми што мислиш !?  Со огнениот сјај во твоите очи,  И со таа ѓаволска насмевка, дека можеби моето битие те маѓепсува !?  Кажи

Повеќе ...

Ми треба галење,…

„Галењето е Љубовен Стимул. На Сите ни треба телесен контакт… И Зборовите галат. Здравото галење е она во кое уживаат и двајцата, за ова мора

Повеќе ...

Есен во мене,…

Би била Есен,…  Животот е составен од четири годишни времиња. Има среќа, радост, спомени  и тага. И секоја од нив сака да не проба, и пролет,

Повеќе ...

Станици,…

Есента се приближува со скокови и граници. Помина врелото Лето. Сезоните се случуваат една по друга без примирје и одмор. И во дует, поставувајќи го

Повеќе ...

Срна,…

“Сеуште пред него треперам како исплашена срна, сеуште зениците ми пламнуваат кога ќего слушнам од далеку, сеуште неговиот шепот ми ја зоврива крвта… Не се

Повеќе ...

Трамвај желба,…

Ајде вака,…… Престани да ме враќаш еден чекор наназад. Таман направив два напред. Престани да се појавуваш во секоја песна. Таман почнав да откривам нови

Повеќе ...

Вечер на Водно,..

Секогаш пазарев во истиот маркет кој беше голем и снабден. Oд неодамна во месарата имаше нова девојка која секогаш беше мошне љубезна и насмеана, а

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: