14/04/2024
SKOPJE

Молам !?

Молам !?

Добро е да немате Пороци. Лошо е да немате Искушенија.                         299 Прегледи

Повеќе ...

Искушение

“ Единствениот начин да се ослободите од Искушението е да му се предадете. Спротивстави се и Душата ќе ти се разболи од Копнеж по она

Повеќе ...

Мала Предигра,…

–  “Каков убав градник…“ се замрзна додека ми ја скина кошулата. Погледнав надолу, брадавиците и полните гради откриени, дебели со чипка и долна жица. – 

Повеќе ...

Во 21 – ви Век,…

Како изгледа сексот во 21- ви Век,… !? –  Тие го нарекуваат дигитална ера, но тоа е форма на ледено доба, !!!  229 Прегледи

Повеќе ...

Кажи ми што мислиш !?

  „Кажи ми што мислиш !?  Со огнениот сјај во твоите очи,  И со таа ѓаволска насмевка, дека можеби моето битие те маѓепсува !?  Кажи

Повеќе ...

Web stranica Elena Adzi,…

Elena Adzi  – е виртуелно топло катче каде што Читателот, (18+), ќе може да се одмори, опушти и забавува, преку богатата содржина на Џебна Венера која

Повеќе ...

Повторно Гледач,…

Инструкциите беа јасни и едноставни: можам да ги гледам, ако навистина сакам можам да добијам еден од нивните телефони и да ги сликам и снимам,

Повеќе ...

Прекрасна Рефлексија,…

ПРЕКРАСНА РЕФЛЕКСИЈА Пред кратко време кога бев на аеродром слушнав како мајка и ќерка се збогуваат… Кога го објавија полетувањето на летот, се прегрнаа и

Повеќе ...

Рафинирана дама или ,….

Рафинирана Дама во Општеството И Невоздржана Курва во спалната соба. Во секоја вистинска Жена, Безобразноста, Нечистотијата, Непристојноста и Вулгарноста играат апсолутно шокантна еротска катализаторна Улога.

Повеќе ...

Женска сексуалност,…

Довербата е добра, така што сè е природно, спонтано, автентично и непречено… Некои луѓе не се свесни дека Женската Сексуалност е софистицирана, деликатна, полна со

Повеќе ...

Супермен,…

Добрата Жена не сака Супермен; Таа знае дека Тој не постои. Сè што сака е добар МАЖ, кој може да донесе Стабилност и Доследност во

Повеќе ...

Забавни пораки,…

  Порака 1  Го суделе Кондомот за силување, Судијата го прашува дали ќе каже нешто во самоодбрана, а тој одговара: – Не сум крив, ме

Повеќе ...

Небесно синило,..

Јас сум облак на твоето небо… Јас сум до твоето рамо кога ќе се измориш… Јас ќе го слушнам секогаш твојот глас кога ќе ме

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: