31/03/2023
SKOPJE

Митот за мастурбацијата,…

Митот за мастурбацијата,…

10 Митови за мастурбацијата во кои сеуште веруваме: Постојат две работи што се сигурно поврзани со мастурбацијата: A –  СЕКОЈ практикува да мастурбира и  Б

Повеќе ...

Свингерите,…

Со жена ми Тина стапивме во брак веднаш по нашето средно образование. Двајцата немавме некое големо сексуално искуство. По неколку години поминати во брак, започнавме

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: