10/06/2023
SKOPJE

Лозано – После полноќ премиерно Април 2022 год.

Љубов и Желба,…

Проблемот со Љубовта и Желбата е што тие се ориентирани кон сосема различни цели. Љубовта бара : -контрола, -стабилност, -континуитет, -сигурност. Желбата бара: -напуштање, -авантура,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: