10/12/2023
SKOPJE

Тргни се од ќерка ми,…!!!

Тргни се од ќерка ми,…!!!

Побегнавме од забавата. Од тогаш, не се разделивме со Вања. Малку по малку таа како наркоман се навлече на мојот кур, а јас на нејзиното

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: