10/06/2023
SKOPJE

Петре М.Андреевски – Македонска поезија

Лојалност и послушност,…

Меѓу лојалност и послушност има разлика. Доберманиве погоре на сликата се симбол за послушност, а послушноста се наметнува со дресура. Лојалноста значи да се биде

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: