10/06/2023
SKOPJE

Мисла на P. J. O’Rourke

Мисла на P. J. O’Rourke

Како и да е, ниту една Дрога, дури ни Алкохолот, не ги предизвикуваат основните зла на Општеството. Ако го бараме изворот на нашите невољи, не

Повеќе ...

Мост на љубов,…

Привлечноста на Душите се претвора во Пријателство, привлечноста на Умот се претвора во Почит, привлечноста на Телото се претвора во Страст. И кога сите работи

Повеќе ...

Имагинарен свет,…

Ми рекоа оној кој премногу сонува и секогаш танцува на работ помеѓу реалноста и илузијата, никогаш нема да преживее во овој суров свет. „Знам,“ одговорив.

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: