10/12/2023
SKOPJE

Војна и мир

Војна и мир

Доволно пораснав за да знам дека има Војни кои се ДОБИВААТ  само напуштајќи ги. Понекогаш е подобро да се има Мир отколку да се биде

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: