14/04/2024
SKOPJE

Безброј пати,…

Безброј пати,…

„Безброј пати паднав, мислејќи дека нема да станам повторно, станав безброј пати мислејќи дека повеќе нема да паднам“.         431 Прегледи

Повеќе ...

Вечер на Водно,..

Секогаш пазарев во истиот маркет кој беше голем и снабден. Oд неодамна во месарата имаше нова девојка која секогаш беше мошне љубезна и насмеана, а

Повеќе ...

Мирц,…

Приказната се случи прошлото лето… Запознав девојка преку мирц…и она прифати уште истата вечер да се видиме негде во град и да пиеме кафе…. вечерта

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: