11/06/2023
SKOPJE

Плажа,..

Плажа,..

Се разбудив во 6:30 часот. Секогаш станував рано освен ако не заглавев ноќта до доцна што ретко се случуваше. Се спремив, направив тост, го изедов,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: