10/06/2023
SKOPJE

Да не се повтори,…

Да не се повтори,…

Запрете ги сите часовници…запрете го сонцето, Скротете ги кучињата да не лаат , Замолчете ги сите славејчиња со придушен тапан Ставете црни ленти околу вратот

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: